ΑΝΩΤΕΡΗ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗ ΔΑΣΚΑΛΩΝ HATHA & RAJA YOGA 300RYT

Κέντρο Δια Βίου Μάθησης 1

Επαγγελματικός χώρος αναγνωρισμένος απο τον Ε.Ο.Π.Π.Ε.Π (Υπουργείο Παιδείας)

Ανώτερη Εκπαίδευση Δασκάλων Raja Yoga του Patanjali

Ταχύρυθμο καλοκαιρινό τμήμα

RYT 500  Y.A. & master 500 Y.A.I.

0.jpg

 Το πρόγραμμα απευθύνεται χωρίς εισαγωγικές εξετάσεις στους απόφοιτους των 200 ωρών της σχολής του Yoga and Budo Center καθώς και σε ΟΛΟΥΣ όσους έχουν ολοκληρώσει εκπαίδευση 200 ωρών σε σχόλες  αναγνωρισμένες  από  τους σημαντικότερους διεθνείς οργανισμούς Y.A. (U.S.A.),  Y.A.I. (INDIAN) & I.Y.T.A.

Στους υπόλοιπους μπορεί να   γίνει αναβάθμιση του διπλώματος τους των 200h με εξετάσεις πριν την έναρξη του προγράμματος των 300h χωρίς να δώσουν επί πλέον χρήματα

Ένα πρόγραμμα διδασκαλίας της αυθεντικής παραδοσιακής Γιόγκα του Πατάντζαλι κάτω από το  αυστηρό βλέμμα της επιστήμης του σήμερα απαλλαγμένο από κάθε θρησκευτική δοξασία της Ινδουιστικής κουλτούρας και παράδοσης

Raja yoga  = Ο Ανώτατος Γιόγκα

       Πιστεύουμε ότι η προχωρημένη εκπαίδευση στην Γιόγκα και ειδικότερα στην Γιόγκα του Πατάντζαλι δεν μπορεί να είναι απλώς προχωρημένες ικανότητες στην εκτέλεση η στην διδασκαλία των asanas (στασεις - σωματικές ασκήσεις). Το πιο σημαντικό, για έναν  εξελιγμένο ασκούμενο ή δάσκαλο της Γιόγκα και μάλιστα της Γιόγκα του Πατάντζαλι είναι να έχει μια βαθύτερη γνώση και κατανόηση όλων των επιπέδων της Γιόγκα και μάλιστα πολύ συγκεκριμένα των 8 βημάτων (Γιάμα και Νι Γιάμα, Ασανα, Πραναγιάμα (και των πέντε κλειδιών με τα οποία ξεκλειδώνουμε το ενεργειακό μας σώμα), Πρατιγιαχάρα (έλεγχος των αισθήσεων), Ντάρανα (προσπάθεια για συγκέντρωση), Ντιγιάνα (διαλογισμός), Σαμάντι (η κορυφαία εμπειρία της αυτοπραγμάτωσης - ενότητας).

      Επίσης να έχει μια βαθιά και επιστημονική - μη δογματικά προσέγγιση στην Γιόγκα απαλλαγμένη από τα στοιχεία της Ινδικής κουλτούρας και των τοπικών θρησκειών.

       Raja yoga  = Ο Ανώτατος Γιόγκα όπως είναι το όνομα που τις έδωσαν οι μεγάλοι δάσκαλοι των Ινδιών . Το συγκεκριμένο πρόγραμμα εκπαίδευσης  δίνει την απαραίτητη έμφαση τόσο στο επιστημονικό, όσο και στο εμπειρικό & παραδοσιακό κομμάτι της Γιόγκα.    

Η ίδια η Ράντζα Γιόγκα εμπεριέχει τις σημαντικότερες πληροφορίες  - τεχνικές από τις μεγαλύτερες αρχαίες σχόλες της Γιόγκα (Κρίγια, Χαθα, Κουνταλίνη, Τζνάνα, Ταντρα, Κάρμα , Μπακτι) για αυτό οι ίδιοι οι Ινδοί την ονόμασαν Ραντζα (ανώτατη – κορυφαία στο είδος της )

1.jpg

Η ομάδα των διδασκόντων αποτελείται απο τους :

  • Ανδρέας Προβελέγγιος: Professor of Physical and Health Education / Full teaching member of Yoga of I.Y.T.A. since 1991 / Master Transformational Yoga & Meditation Teacher – Master Level 500h of Y.A.I. / Founding member & former President of the Hellenic Yoga Association / Scientific and Academic Director of Yoga & Budo Center / Yoga & Budo Center Hatha & RajaYoga training instructor / Ε- R.Y.T. 500h of Yoga Alliance / Reiki Master Teacher / Περισσότερα στο βιογραφικό του εδώ στο site

3.jpg
  • Αναστασία Ραντιλάκη... Hatha Yoga full Instructor Certificate, Yoga Alliance Ε - RYT 500h, Καθηγητρια Φυσικής Αγωγής με ειδικότητα Υγεία και ευρωστεία

0Γ.jpg
  • Αλεξάνδρα Λιγνου .. Ψυχολόγος .. Hatha Yoga full Instructor Certificate, Yoga Alliance Ε - RYT 500 h

αλεξανδρα.jpg
patrner.jpg
  • Καρτσακλή Σταυρούλα: Παιδαγωγός προσχολικής αγωγής και δραστηριοτήτων δημιουργίας και εκφρασης με ιδιαίτερες σπουδές στο θεατρικό παιχνίδι, στις θεατρικές τεχνικές, στον αυτοσχεδιασμό και στην διερευνητική δραματοποίηση.Δασκάλα της Χάθα Γιόγκα με εξειδίκευση στην Γιόγκα για παιδιά ..Hatha Yoga full Instructor Certificate, Yoga Alliance RYT 200

  • Δήμας Αντώνης: Απόφοιτος Τμήματος Φυσικής Αγωγής και Αθλητισμού από το ΤΕΦΑΑ Σερρών.. Απόφοιτος Φυσικοθεραπείας από το University of Hertfordshire.. Είναι μεταπτυχιακός φοιτητής στο Πανεπιστήμιο Λευκωσίας με κατεύθυνση Manual Therapy.. Έχει πιστοποιητικό επιμόρφωσης από το Εθνικό και Καποδιστριακό Πανεπιστήμιο Αθηνών στην Κλινική Διατροφή. Έχει ειδίκευση στην κατασκευή ορθωτικών πελμάτων, αξιολόγησης στάσης, της βάδισης και όλου του κάτω άκρου, πιστοποιημένος από το International College of Biomechanics.. Πιστοποιημένος δάσκαλος Clinical Pilates από το Υπουργείο Παιδείας.. Δάσκαλος της Χάθα Γιόγκα,Yoga Alliance Teacher (RYT 200). Από το 2006 έως και σήμερα εργάζεται ως Personal Trainer και ως δάσκαλος ομαδικών προγραμμάτων σε γνωστά γυμναστήρια της Αθήνας ενώ έχει εργαστεί ως Φυσικοθεραπευτής κατά την διάρκεια της κλινικής πρακτικής άσκησης σε φυσικοθεραπευτήρια και κέντρα αποκατάστασης στην Αθήνα. . Συνεργάζεται με Σχόλες Χορού και Personal Studios γυμναστικής ως ειδικός στην μυοσκελετική αξιολόγηση. Έχει αξιολογήσει αρκετούς χορευτές και ασκούμενους, παρέχοντας τους σημαντικές πληροφορίες θεωρητικές και πρακτικές με στόχο την επίλυση μυοσκελετικών δυσλειτουργιών.

17.jpg
  • Σοφία Νερομηλιώτη : Φυσικοθεραπεύτρια.. Δασκάλα της Χάθα Γιόγκα,Yoga Alliance Teacher (RYT 200)

  • Άννα Γουβιανάκη: Διατροφολόγος, Καθηγητρια Φυσικής Αγωγής.. Δασκάλα της Χάθα Γιόγκα,Yoga Alliance Teacher (RYT 500)

 

  • Άννα Κονοβέση. Μαία, Ψυχοπροφυλάκτρια, εκπαιδεύτρια Α’ Βοηθειών M.F.A., εκπαιδεύτρια Γιόγκα εγκυμοσύνης, απόφοιτος της σχολής δασκάλων Χάθα Γιόγκα του Yoga and Budo Center και ιδρυτικό μέλος του Συλλόγου Ελλήνων Επιστημόνων Χάθα Γιόγκα.

εγκυμοσυνης.jpg

 

Διδακτέα ύλη

1η Ενότητα – 105 ώρες : Φιλοσοφία, Ψυχολογία στη yoga, Διαλογισμός, πρακτική στην Raja Yoga με προχωρημένες τεχνικές Pranayama, διαλογισμού και βαθιάς χαλάρωσης.

  • Πρώτη υπο-ενότητα: Η Ψυχολογία στην Γιόγκα - Μέσα και πέρα από το Matrix . Προσπάθεια διαχωρισμού συνειδητού και υποσυνειδήτου νου (ένα μοντέλο κατανόησης) / Γνωριμία με την ετεροϋποβολη / Η ιεράρχηση των αναγκών συμφωνά με την Ουμανιστική Ψυχολογία / Θετική σκέψη / Χαλάρωση: το όχημα που μας μεταφέρει στο υποσυνείδητο (μέθοδοι και προχωρημένες εφαρμογές) / Νοητικές εικόνες ή σκεπτομορφές. / Το διάγραμμα της πορείας για την πραγματοποίηση των σκοπών μας / Ο νομός της έλξης στο υποσυνείδητο και πως να τον ελέγξουμε / Αναστολές – οι αρνητικές δυνάμεις του υποσυνειδήτου και πως δημιουργούνται / Ψεύτικες ψυχοσωματικές καταστάσεις (άγχος – στρες – τρακ) / Αρνητικά συναισθήματα (πως δημιουργούνται και κυρίως πως τα αντιμετωπίζουμε) / Αυτοανάλυση και αλλαγή πεποιθήσεων / Ξύπνημα των ανώτερων κέντρων συνειδητότητας (εξαγνισμός κινήτρων) / Πεποιθήσεις – το βαθύτερο εμπόδιο / Θετική υποβολή / Πνευματικός μεταβολισμός / Αποτελεσματική επικοινωνία με τα περιβάλλοντα / Η δύναμη της θέλησης / Αυτεπίγνωση / Αναπτύσσοντας την διαίσθηση και την ενόραση.

  • Δεύτερη ανεξάρτητη υπο-ενότητα: Φιλοσοφία - Sutras του Πατάντζαλι . Μέσα από την Βεδαντική διδασκαλία, την φιλοσοφία της Samkhya και τα Yoga Sutras του Patanjali μελετάμε για τον σκοπό της ζωής, την σχέση του ανθρώπου με τον Θεό (Dvaita, Visista Advaita & Advaita), τα πέντε σώματα του ανθρώπου Koshas, τα Kleshas, τις Samskaras, τον κύκλο των Vrittis, τους νόμους του Karma, του Dharma και της αγάπης, την σχέση της μοίρας με την ελεύθερη βούληση, τα 3 Gunas (sattva, rajas & tamas), τα εμπόδια στην πνευματική εξέλιξη, τι ακριβώς είναι η πνευματική προσπάθεια κ.α.Tα Γιάμα και τα Νι Γιάμα κ.α. Αναλύουμε και μελετάμε όρους όπως Chitta, Pranama & Viparyaya, Avidya & Asmita , Vairagya, Purusa , Brahman, Prakriti, Iswara, τεχνικές έλεγχου των αισθήσεων (tratak, nada yoga , ketsari mudra, agkortsara mudra, butsari mudra, pasini mudra , Σαμαντι και τα στάδια του κ.α. και όρους όπως χορόχρονος, κενό , κβαντικό σύμπαν, αισθητό τίποτα, τέσσερις διαστάσεις, γέννηση - ζωή και θάνατος σύμφωνα με την Κβαντική φυσική, τον μυστικό κύκλο της ζωής, Οικουμενική Φιλοσοφία κ.α.

 

2η  ενότητα - 90 ώρες : Ασάνας, αναπνοή και προχωρημένες διδακτικές ικανότητες. Μέσα και πέρα από το μυοσκελετικό και το φυσικό επίπεδο. Όλα δοσμένα από έμπειρους δασκάλους της Γιόγκα – Καθηγητές Φυσικής Αγωγής που θα συνδυάσουν με τον καλύτερο τρόπο την παράδοση (τις οδηγίες του ιδρυτή της Ραντζα Γιόγκα του Πατάντζαλι) με την επιστήμη (σύγχρονες έρευνες στον χωρο της κινησιολογίας, της εργοφυσιολογία και της βιοιατρικής) .

Πλήρης ανάλυση όλων των προχωρημένων ASANA καθώς και των παραλλαγών τους.  Ανατομία μυοσκελετικού και ερειστικού συστήματος την ώρα της ASANA.

Η διδασκαλία των asana γίνεται με παρουσίαση από power point της ίδιας της άσκησης αλλά και του ανατομικού της χάρτη , με προσωπική επίδειξη από τους δασκάλους, με περιγραφή πάνω σε ζωντανό μοντέλο, με την διδασκαλία της από κάθε σπουδαστή σε ομάδα 3- 4 συμμαθητών του και περιλαμβάνει επιγραμματικά: Τις κατηγορίες των στάσεων. Την διαφορά δυναμικών και στατικών ασκήσεων. Κανόνες ασφαλείας. Αρχές ποιοτικής εκτέλεσης. Πως εντοπίζουμε τα σφάλματα ευθυγράμμισης. Αρχές ευθυγράμμισης (Assisting and Adjusting). Για κάθε άσκηση ξεχωριστά το σανσκριτικό της όνομα, την πλήρη περιγραφή της (καθώς και πως μπαίνουμε και βγαίνουμε με ασφάλεια), ποιοι μύες διατείνονται, ποιοι μύες βρίσκονται σε σύσπαση, το σωστό στήσιμο της σπονδυλικής στήλης, το σωστό στήσιμο όλων των αρθρώσεων, την επίδραση της πέρα από μυϊκό και ερειστικό σε πεπτικό, νευρικό , ενδοκρινικό, αναπνευστικό, κυκλοφορικό και αναπαραγωγικό. Ποια είναι τα πέντε κλειδιά με τα οποία ξεκλειδώνουμε το Pranamaya kosha (ενεργειακά περάσματα, μούντρες, μάντρας, τσάκρας και η ενεργειακή ψυχολογία – ανατομία τους, προχωρημένες αναπνευστικές τεχνικές  - pranayama). Πως μπορούμε να συνδυάσουμε, οφέλη και αντενδείξεις σε σωματικό, ενεργειακό και συναισθηματικό επίπεδο, σε ποιο μάθημα μπορεί να χρησιμοποιηθεί (αρχαρίων, μεσαίων, προχωρημένων), σε ποιο σημείο του μαθήματος (αρχή, μέση , τέλος), που θα συγκεντρώσουμε την σκέψη μας κ.α.

Ανατομία των koshas (των οχημάτων του Atman και η αλληλεπίδραση τους την ώρα των ασκήσεων)

Οι πέντε αποθήκες της Pranas στο σώμα μας (Vayus) και πως μπορούμε να μεταφέρουμε την Mahaprana σε αυτές μέσω των σωματικών ασκήσεων, αναπνοών και των Μούντρας.

Τα προχωρημένα στάδια της εναλλασσόμενης αναπνοής και ο συνδυασμός τους με τις «μυστικές»  τεχνικές των Bandhas για το ξύπνημα της Κουνταλίνη

Διδακτική των ασκήσεων και πλήρης ανατροφοδότηση στον τρόπο. Αναφερόμαστε εδώ γενικότερα στην επιστήμη της διδακτικής προσαρμοσμένη πάνω στην διδασκαλία της Χάθα Γιόγκα ως ένα οργανωμένο μάθημα και ακόμη ειδικότερα στην διδασκαλία των Asana καταρχάς ως σωματικών δεξιοτήτων. Επιγραμματικά τα κυριότερα θέματα μας είναι: Η μεθοδική της διδακτικής στην Χάθα Γιόγκα (Το γενικό πλαίσιο του μαθήματος, τα βήματα που πρέπει να γίνουν στο μάθημα, η οργάνωση του μαθήματος, τα μέσα που θα χρησιμοποιηθούν, η αξιολόγηση του μαθήματος), βασικές αρχές διδασκαλίας (αρχή της ενεργητικής μάθησης, της διεπιστημονικότητας της διδασκαλίας, της καταλληλότητας, της κατάλληλα δομημένης διάρθρωσης και της ενσωμάτωσης, της προσέγγιση στην ζωή, την αρχή της κατανόησης, της παραστατικότητας, την διαφοροποίηση και εξατομίκευση, την αρχή της ατομικής δράσης, της συνεχούς επανάληψης), την ανατροφοδότηση (εσωτερική και εξωτερική), μεθόδους (ολική, μερική η τμηματική, ολική – τμηματική – ολική), στυλ διδασκαλίας ( τα θετικά του  δημοκρατικού (μαθητοκεντρικού) στιλ διδασκαλίας σε σχέση με το αυταρχικό (δασκαλοκεντρικό) στιλ διδασκαλίας), αρχές καθορισμού του στόχου γα την οργάνωση ενός μαθήματος, μεθοδολογία και διδακτική σε διαφορετικές ηλικίες, κανόνες ασφαλείας, πώς να δημιουργούμε ένα ευχάριστο μάθημα.

 

3η Ενότητα  - ΠΙΣΤΟΠΟΙΗΜΕΝΕΣ ΕΞΕΙΔΙΚΕΥΣΕΙΣ (Παιδιά - Ορθοπεδικές παθήσεις - τρίτη ηλικία – εγκυμοσύνη – διατροφή η ότι άλλο επιλέξτε εσείς)

- Γιόγκα και ορθοπεδικές παθήσεις, (30 ώρες)με την Σοφία Νερομηλιώτη. Έχει σπουδάσει φυσικοθεραπεία στο ΤΕΙ Αθηνών. Έχει δουλέψει πολλά χρόνια με ηλικιωμένους και με άτομα με νευρολογικές παθήσεις. Έχει μεταπτυχιακό στην «Αθλητιατρική και Ορθοπεδικές παθήσεις» από την ιατρική σχολή του Νόβισαντ. Δασκάλα Usui kai Karuna Reiki και δασκάλα hatha yoga (απόφοιτος της σχολής του Yoga and Budo Center) με ειδίκευση στα άτομα με ειδικές δεξιότητες ..

- Γιόγκα και εγκυμοσύνη, (30 ώρες) με την Άννα Κονοβέση. Μαία, Ψυχοπροφυλάκτρια, εκπαιδεύτρια Α’ Βοηθειών M.F.A., εκπαιδεύτρια Γιόγκα εγκυμοσύνης, απόφοιτος της σχολής δασκάλων Χάθα Γιόγκα του Yoga and Budo Center και ιδρυτικό μέλος του Συλλόγου Ελλήνων Επιστημόνων Χάθα Γιόγκα.

- Γιόγκα και παιδιά, (30 ώρες) με την Σταυρούλα Καρτσακλή. Παιδαγωγός προσχολικής αγωγής και δραστηριοτήτων δημιουργίας και εκφρασης με ιδιαίτερες σπουδές στο θεατρικό παιχνίδι, στις θεατρικές τεχνικές, στον αυτοσχεδιασμό και στην διερευνητική δραματοποίηση.Δασκάλα της Χάθα Γιόγκα με εξειδίκευση στην Γιόγκα για παιδιά ..

- Γιόγκα και τρίτη ηλικία, (15 ώρες) με την  Σοφία Νερομηλιώτη. Έχει σπουδάσει φυσικοθεραπεία στο ΤΕΙ Αθηνών. Έχει δουλέψει πολλά χρόνια με ηλικιωμένους και με άτομα με νευρολογικές παθήσεις. Έχει μεταπτυχιακό στην «Αθλητιατρική και Ορθοπεδικές παθήσεις» από την ιατρική σχολή του Νόβισαντ. Δασκάλα Usui kai Karuna Reiki και δασκάλα hatha yoga (απόφοιτος της σχολής του Yoga and Budo Center) με ειδίκευση στα άτομα με ειδικές δεξιότητες ..

- Γιόγκα, διατροφή, υγεία και άσκηση (15 ώρες) με την Άννα Γουβιανάκη. Πτυχιούχος Καθηγήτρια Φυσικής Αγωγής του Αριστοτελείου Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης με ειδικότητα Χειμερινά Αθλήματα. Μεταπτυχιακό τίτλο στη Φυσική Δραστηριότητα για ειδικούς πληθυσμούς του Διατμηματικού Μεταπτυχιακού προγράμματος σπουδών Αριστοτελείου Πανεπιστημίου. Πτυχιούχος Διατροφολόγος-Διαιτολόγος του Ανώτατου Τεχνολογικού Ιδρύματος Θεσσαλονίκης. Πρωταθλήτρια Ελλάδος Σκι δρόμων Αντοχής και Ορειβατικού Σκι. Πιστοποιημένη Yoga Instructor, 500h Yoga Alliance.

- Μυοσκελετική αξιολόγηση (δύο επίπεδα 15 ώρες το καθένα).  Ένα ιδιαίτερο και πρωτοποριακό σεμινάριο που στοχεύει στην αναβάθμιση των γνώσεων έμπειρων δάσκαλων - εκπαιδευτών. Διδασκει ο Δήμας Αντώνης : Kάτοχος μεταπτυχιακού τίτλου από το Πανεπιστήμιο Λευκωσίας με κατεύθυνση Manual Therapy.. Απόφοιτος Φυσικοθεραπείας από το University of Hertfordshire... Απόφοιτος Τμήματος Φυσικής Αγωγής και Αθλητισμού από το ΤΕΦΑΑ Σερρών... Παρακολουθεί και την δεύτερη κατεύθυνση (Sport Rehabilitation) του μεταπτυχιακού στο Πανεπιστήμιο Λευκωσίας. Έχει πιστοποιητικό επιμόρφωσης από το Εθνικό και Καποδιστριακό Πανεπιστήμιο Αθηνών στην Κλινική Διατροφή. Έχει ειδίκευση στην κατασκευή ορθωτικών πελμάτων, αξιολόγησης στάσης, της βάδισης και όλου του κάτω άκρου, πιστοποιημένος από το International College of Biomechanics.. Πιστοποιημένος δάσκαλος Clinical Pilates από το Υπουργείο Παιδείας.. Δάσκαλος της Χάθα Γιόγκα,Yoga Alliance Teacher (RYT 200) απόφοιτος από το Yoga and Budo Center

κ.α.

6.jpg

 

Διάρκεια εκπαίδευσης ταχύρυθμου εντατικού τμήματος καλοκαιριού

Από Δευτέρα 1 Ιουλίου έως και Σαββάτο 27 Ιουλίου 2019 καθημερινά εκτός Κυριακών 10.00 – 22.00 .. Δηλαδή 24 μέρες χ 12 ώρες . Όσοι θα έρθετε από επαρχία στην Αθήνα μπορείτε να κοιμάστε μέσα στην σχολή τις καθημερινές εντελώς δωρεάν..

7.jpg

Πιστοποίηση και διεθνής καταξίωση από Yoga Alliance (U.S.A) & Yoga Alliance International (INDIAN).

Μετά την επιτυχή παρακολούθηση του προγράμματος οι συμμετέχοντες λαμβάνουν τις παρακάτω πιστοποιήσεις:

Α Raja Yoga Teacher Training 300hrs

Με το παραπάνω οι απόφοιτοί μας που φυσικά  έχουν και την προηγούμενη αναγνώριση 200 ωρών (RYT 200) θα μπορούν να αναβαθμίσουν την εγγραφή τους σαν δάσκαλοι 500 ωρών (RYT 500) στον οργανισμό Yoga Alliance και μπορούν να πάρουν ειδικό δίπλωμα 500 ωρών απο το Yoga Alliance International (οργάνωσης αναγνωρισμένης απο την κυνέρνηση της Ινδίας ) . Θα είναι δηλαδή, αναγνωρισμένοι σε διεθνές επίπεδο για την ικανότητα τους να διδάξουν τα συστήματα της Hatha & Raja yoga σε αρχάριους, μέσους και προχωρημένους μαθητές.

 Β.  Master Hatha Yoga & Meditation Teacher – Master Level 500h

Σημ 1. Το εκπαιδευτικό πρόγραμμα χρησιμοποιεί νομότυπα τους λογότυπους Hatha & Raja Yoga οι οποίοι είναι κατοχυρωμένοι ως εμπορικά σήματα από το 2004 με ημερομηνία λήξης προστασίας έως το 2030.

Σημ 2. Οι απόφοιτοι των σχολών μας θα μπορούν να γραφτούν χωρίς επί πλέον εξετάσεις στον Σύλλογο Γιόγκα Ελλάδος, στον Σύλλογο Ελλήνων Επιστημόνων Εκπαιδευτών Χαθα Γιόγκα, στον παγκόσμιο οργανισμό Y.A.I (διεθνές δίπλωμα από οργάνωση αναγνωρισμένη από την κυβέρνηση της Ινδίας master 500ryt) ,στον παγκόσμιο οργανισμό Yoga Alliance (U.S.A) ως RYT 500h

Σημ 3. Συνήθως τα θερινά τμήματα συμπληρώνονται γρήγορα για αυτό αν έχετε αποφασίσει να παρακολουθήστε την σχολή μας επικοινωνήστε άμεσα για εγγραφές - κρατήσεις θέσεων με τον Ανδρέα Προβελέγγιο στο 6944567580.

Σημ 4. Ήμαστε ο μοναδικός ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΟΣ χώρος εκπαίδευσης στην Ελλάδα καθαρά για Γιόγκα και μάλιστα αναγνωρισμένος από τον ΕΟΠΠΕΠ ως Κέντρο Δια Βίου Μάθησης.. Μεγαλύτερο κύρος και αναγνωρισιμότητα στις βεβαιώσεις διδακτικής επάρκειας (διπλώματα ) που θα πάρετε..

Σημ 5 : ΠΡΟΣΟΧΗ:  Μπορείτε να ολοκληρώστε τις σπουδές σας αν για οποιονδήποτε λόγο δεν τα καταφέρετε μέσα στο καλοκαίρι ΟΛΟ ΤΟΝ ΥΠΟΛΟΙΠΟ ΧΡΟΝΟ ..