Andreas Proveleggios Project

Yoga and Budo 1 & 2

by Alexandra Lignou

 

Κεντρικό Ζακύνθου 30 - ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗ (YOGA)

Επιμορφωτικά σεμινάρια με άδεια από το Υπουργείο Παιδείας Κ.Δ.Β.Μ. 1 με 11 κατατεθέντα προγράμματα σπουδών (Προπαρασκευαστικό τμήμα εκπαίδευσης δασκάλων Γιόγκα   100 ωρών / Εκπαίδευση δασκάλων Χάθα Γιόγκα 200 ωρών / Ανώτερη εκπαίδευση δασκάλων Ράντζα Γιόγκα 300 ωρών / Ο ΔΙΑΛΟΓΙΣΜΟΣ ΚΑΙ Η ΦΙΛΟΣΟΦΙΑ ΣΤΗΝ ΓΙΟΓΚΑ 50 ωρών / Αυτογνωσία – Αυτοέλεγχος – Αυτοπραγμάτωση 50 ωρών /  Γιόγκα και εγκυμοσύνη 24 ωρών / Γιόγκα και παιδιά 24 ωρών / Γιόγκα και Τρίτη ηλικία 24 ωρών / Γιόγκα και Ορθοπεδικές Παθήσεις 24 ωρών / Γιόγκα και αναπνοή - Ζωή μέσα από την αναπνοή 6 ωρών / Οι 5 Θιβετάνικες ασκήσεις μακροζωίας 6 ωρών)

Οι σχολές εκπαίδευσης δασκάλων Χάθα & Ράντζα Γιόγκα RYT 100h – 200h – 300h – 500h έχουν τις μεγαλύτερες παγκόσμιες πιστοποιήσεις Y.A (U.S.A) – Y.A.I. (INDIAN) & I.Y.T.A. (Australian) και η εκπαίδευση σε όλα τα αντικείμενα εκπαίδευσης γίνεται από τους κορυφαίους στο είδος τους δασκάλους Γιόγκα που είναι συγχρόνως και ειδικοί επιστήμονες των αντικειμένων διδασκαλίας

 

Εγγεγραμμένο - αναγνωρισμένο μέλος στον Σύλλογο Γιόγκα Ελλάδος, στον Παγκόσμιο οργανισμό Yoga Alliance International (RYS 500h) της Ινδίας που είναι αναγνωρισμένος απο την κυβέρνηση της Ινδίας, στον Παγκόσμιο οργανισμό Yoga Alliance (RYS 200h & RYS 300h) της Αμερικής, στην διεθνή ένωση δασκάλων Γιόγκα I.Y.T.A. της Αυστραλίας και στην Ελληνική και Παγκόσμια Ομοσπονδία Αυτοπροστασίας


        

 

 

Υποκατάστημα Κυψέλης 94 - 3ος και 4ος όροφος (BUDO)

Υπηρεσίες Γυμναστηρίου με άδεια γυμναστηρίου με έμφαση στην ΑΥΤΟΑΜΥΝΑ και τις Πολεμικές Τέχνες (SHUN TAO HU – Μ.Μ.Α. το υπέροχο, αγαπημένο, διεπιστημονικό, σύγχρονο σύστημα μας που συνδυάζει τις κορυφαίες τεχνικές στο είδος τους σε φυσικό, ενεργειακό και νοητικό επίπεδο / F.C.S. Kali – το συναρπαστικό και ρεαλιστικό Φιλιππινέζικο σύστημα άμυνας /  Haedong Kumdo – η πανέμορφη τέχνη του κορεάτικου σπαθιού / ΑΥΤΟΑΜΥΝΑ ΓΥΝΑΙΚΩΝ  - Fight , fit , funMind and Body Training σε ένα πρόγραμμα  / Muay Thai – εκπαίδευση στο αγωνιστικό και το παραδοσιακό κομμάτι με τους κορυφαίους στο είδος τους / Ολυμπιακή Τοξοβολία, Tai Chi Chuan  κ.α.

 

 

            Τα Yoga & Budo Center 1 & 2 είναι μια από τις πρώτες  οργανωμένες επαγγελματικές προσπάθειες εκπαίδευσης στον χώρο της Γιόγκα και του Budo.

            Είναι το καταστάλαγμα μιας 15χρονης πορείας της Αλεξάνδρα Λιγνού στον χώρο της Γιόγκα και των Μαχητικών Τεχνών (πρώτη Πανελληνιονίκης) σε συνδυασμό με τις ανάλογες Πανεπιστημιακές σπουδές της (απόφοιτος Ψυχολογίας από το Αμερικάνικο Κολλέγιο  - Bachelor of Arts) και της αντίστοιχης 30χρονης πορείας στον χώρο του ερασιτεχνικού αθλητισμού (κλασσικός αθλητισμός - χρυσός βαλακανιονίκης  και αθλήματα μονομαχίας - χρυσός Πανελληνιονικης) , στις παραδοσιακές πολεμικές τέχνες (παγκόσμιος πρωταθλητής στο Κορεάτικο σπαθί) και της εκπαίδευσης εμπειρίας και ανιδιοτελής προσφοράς στον χώρο της Γιόγκα του συζύγου της, συνοδοιπόρου στην ζωή και πατέρα των τριών παιδιών της Ανδρέα Προβελέγγιου

          Σκοπός της όλης προσπάθειας είναι η μελέτη, εφαρμογή  και διάδοση φιλοσοφικών συστημάτων, πολιτιστικών παραδόσεων, γνώσεων Αυτογνωσίας και Ψυχικής και σωματικής Αυτοπροστασίας με την επιμόρφωση μέσω συγκεκριμένων μακροπρόθεσμων σεμιναρίων και όχι με την παρακολούθηση κάποιων μεμονωμένων μαθημάτων.

        Ποιο συγκεκριμένα, η ανάδειξη, η καθιέρωση και η διάδοση της Γιόγκα και του Μπουντο (BUDO) στην Ελλάδα.

        Η εκπαίδευση σωστά ενημερωμένων επιμορφωτών Γιόγκα με σεμινάρια εξειδίκευσης και επιμόρφωσης .

      Oι σκοποί επιδιώκονται με κάθε νόμιμο μέσο ιδίως με την δημιουργία επιμορφωτικών κέντρων όπως είναι τα Yoga & Budo Center 1 & 2 και με την οργάνωση σεμιναρίων, διαλέξεων, ομιλιών κ.α. Σαν αυτά που θα βρείτε στο πρόγραμμα δραστηριοτήτων μας προς ενημέρωση του κοινού σε σχέση με τα συστήματα της Γιόγκα και  των τεχνών Μπούντο, της φιλοσοφίας που τα συνοδεύει και των επωφελών εξελικτικών επιδράσεων που ασκούνται από αυτά στον άνθρωπο.

-          Επαγγελματικοί χώροι αναγνωρισμένοι από το κράτος (Εγγεγραμμένοι στο εμπορικό επιμελητήριο). Επιμόρφωση μέσω εκπαιδευτικών σεμιναρίων - κεντρικό Ζακύνθου 30   και υποκατάστημα Κυψέλης 94  υπηρεσίες γυμναστηρίου - Γιόγκα, Πολεμικές Τέχνες και Αυτοάμυνα (αποδείξεις με Φ.Π.Α) / Α.Φ.Μ. 106428621 / 5-9-2012 / ΙΓ ΑΘΗΝΩΝ

-         Ο χώρος του Yoga & Budo Center, στην Ζακύνθου 30 είναι ιδιόκτητος, διαθέτει ειδική άδεια από την πολεοδομία για συνάθροιση κοινού και εκδηλώσεις όπως  διαλέξεις, διδασκαλίες και σεμινάρια με ειδικές μελέτες πυρασφάλειας, ηλεκτρολογικών, υδραυλικών, εξαερισμού κ.λπ.

-         Η ιδιοκτήτρια έχει  Bachelor of Arts από το Αμερικάνικο Κολέγιο..

-         Τα εμπορικά σήματα για την Γιόγκα είναι κατοχυρωμένα στο Υπουργείο Εμπορίου

-         Το Yoga & Budo Center είναι αναγνωρισμένο από τους τρείς σημαντικότερους  παγκόσμιους  οργανισμούς Γιόγκα, Yoga Alliance (U.S.A.), Yoga Alliance International (INDIAN) & International Yoga Teachers Association ως Register Yoga School 100h. 200h, 300h & 500h που έχει το δικαίωμα να εκπαιδεύει δασκάλους. Είναι αναγνωρισμένου κύρους σχολή από τον Σύλλογο Γιόγκα Ελλάδος.

-         Η Αλεξάνδρα Λιγνού και ο Ανδρέας Προβελέγγιος έχουν διεθνώς αναγνωρισμένα διπλώματα εκπαιδευτών στην Γιόγκα από I.Y.T.A , Yoga Alliance και  Yoga Alliance International.

-         Ο διευθυντής σπουδών και επιστημονικός υπεύθυνος (Ανδρέας Προβελέγγιος) είναι Καθηγητής Φυσικής Αγωγής (Πτυχιούχος Τ.Ε.Φ.Α.Α.)

-         Το Shun Tao Hu είναι αναγνωρισμένο σύστημα και υπηρετεί με τον καλύτερο τρόπο το πνεύμα του Budo. Ο Ανδρέας Προβελέγγιος είναι αναγνωρισμένος εκπαιδευτής στον βαθμό Black Belt  7ου degree (dan) και διπλωματούχος εκπαιδευτής Αυτοπροστασίας από την Παγκόσμια και Ελληνική Ομοσπονδία

-         Το F.C.S. Kali είναι μια διεθνώς αναγνωρισμένη Φιλιππινέζικη Τέχνη που υπηρετεί με τον καλύτερο τρόπο το πνεύμα του Budo


      Το Yoga & Budo Center είναι αναγνωρισμένο από τον Yoga Alliance ως Register Yoga School 200h και Register Yoga School 300h και απο το Yoga Alliance International ως Register Yoga School 500h που έχει το δικαίωμα να εκπαιδεύει δασκάλους ενώ  ο Ανδρέας Προβελέγγιος και η Αλεξάνδρα Λιγνού είναι Ε - RYT 200h και RYT 500h του Yoga Alliance αντίστοιχα, Full Teaching Member of Yoga of I.Y.T.A., ιδρυτικα μέλη του Συλλόγου Γιόγκα Ελλάδος και ο Ανδρέας Προβελέγγιος είναι Master Transformational Yoga & Meditation Teacher – Master Level 500h ofY.A.I.
      Το Yoga & Budo Center είναι εγγεγραμμένο μέλος στον Σύλλογο Γιόγκα Ελλάδος (ο Ανδρέας Προβελέγγιος και η Αλεξάνδρα Λιγνού είναι ιδρυτικά μέλη) .
      Είναι ενεργό και αναγνωρισμένο μέλος της Ελληνικής και Παγκόσμιας Ομοσπονδίας Αυτοπροστασίας ενώ ο Ανδρέας Προβελέγγιος είναι διπλωματούχος προπονητής Αυτοπροστασίας στον βαθμό του 7ου Degree (dan) στο σύστημα του Shun Tao Hu από την Παγκόσμια Ομοσπονδία.

ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ – ΕΓΓΡΑΦΕΣ

Προσοχή και για τις δύο σχολές – χώρους οι εγγραφές γίνονται ΜΟΝΟ Κυψέλης 94 – 4ος όροφος όλον τον χρόνο (έναρξη εγγραφών Δευτέρα 5 Σεπτεμβρίου και έναρξη μαθημάτων Δευτέρα 12 Σεπτεμβρίου) 

ΠΡΩΙ: Δευτέρα έως και Σάββατο 13.00 – 15.00 / ΑΠΟΓΕΥΜΑ: Δευτέρα έως και Πέμπτη 17.30 – 18.30 Τετάρτη και Παρασκευή 19.30 – 21.00

 Τηλ: 6944567580 & 2108233753